Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

HOTEL ADMIRAL 5*

Star
Star
Star
Star
Star

Hotelul Admiral 5* este situat în inima Nisipurilor de Aur, lângă strada pietonală plină de viață și plaja cu nisip a Mării Negre. Oaspeții au acces gratuit la Wi-Fi, o plajă privată, o piscină spa interioară și o piscină în aer liber.
În funcție de disponibilitate, 1 umbrelă de soare și 2 șezlonguri sunt oferite gratuit per cameră.
Are un centru spa cu sală de sport, 3 tipuri de saune: temperatură ridicată, temperatură scăzută și infraroșu, precum și baie de aburi. De asemenea, oaspeții au acces la un salon de înfrumusețare, servicii de masaj și coafor.
Toate camerele Hotelului Admiral au aer condiționat controlat individual, TV interactiv cu ecran plat, seif, minibar și facilități pentru prepararea de ceai/cafea. Camerele au balcon. Baia privată este dotată cu duș sau cadă și uscător de păr.
Trei restaurante - cel principal, unde se servește un bufet, precum și restaurante care servesc preparate din bucătăria mediteraneană și asiatică: Azzurro și Asian samba.
O cină gratuită pentru oaspeții care rezervă o cameră pentru minim
7 nopti (rezervare la receptie cu minim 1 zi inainte). Deschis în sezonul de vârf (iulie, august).
Băuturile sunt disponibile la barul din hol sau la Café Vienez, precum și la barul cu pian și la barul de la piscină.
Atracțiile din Nisipurile de Aur sunt la câteva minute de mers pe jos. Distanța până la centrul orașului Varna este de 19 km.
Complet renovat în vara anului 2023, Hotelul Admiral 5* are o locație uluitoare și de neegalat în centrul Nisipurilor de Aur, chiar pe malul mării și oferă oaspeților săi servicii de înaltă calitate în toate privințele.