Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

HVD CLUB BOR 4*

Star
Star
Star
Star

Hotelul HVD Club Bor 4*, care functioneaza in sistem Ultra All-Inclusive, este situat in centrul statiunii balneare Sunny Beach, la 150 de metri de plajele cu nisip. Are o piscină mare în aer liber, cu o secțiune pentru copii și un program de divertisment organizat. Wi-Fi gratuit este disponibil în camere și în zonele publice. Este disponibilă o parcare gratuită.
Băuturile alcoolice și nealcoolice gratuite sunt incluse în tariful camerei 24 de ore pe zi. Oaspeții beneficiază gratuit de șezlonguri și umbrele de soare de pe terasa piscinei. Divertismentul este oferit seara (6 zile pe săptămână).
Oaspeții se pot bucura de o varietate de facilități, inclusiv un centru SPA și de wellness, o piscină, un centru de fitness și un teren de volei.
Camerele hotelului HVD Club Bor 4*, functionand în sistem Ultra All-Inclusive, sunt decorate în culori deschise și dotate cu aer condiționat. Facilitățile includ plase de țânțari și baie privată. Fiecare cameră este dotată cu TV prin satelit, balcon, aparat de cafea cu capsule (reumplere gratuită zilnic) și minibar (reumplere gratuită zilnic). Seifurile în cameră și telefoanele sunt disponibile la un cost suplimentar.
Barul din hol oferă o gamă largă de cocktailuri. Restaurantele ,,à la carte,, și tip bufet oferă preparate din bucătăria bulgărească și internațională. Oaspeții se pot relaxa pe terasa acoperită, înconjurată de vegetație luxuriantă.
Hotelul are un club pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 ani. Există un loc de joacă pentru copii și o grădină spațioasă. Sunt organizate diverse activități sportive pentru oaspeții de toate vârstele.
Hotelul este situat la doar 100 de metri de centrul orașului Sunny Beach. Un parc acvatic este la 2 km. Aeroportul Burgas este la 21 km, iar orașul vechi Nessebar este la 2 minute de mers cu mașina.