Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

KALIAKRA HOTEL 4*

Star
Star
Star
Star

Hotelul Kaliakra 4* beneficiază de o locație privilegiată pe malul mării în stațiunea Albena și oferă camere amenajate frumos, cu vedere impresionantă la mare, precum și opțiuni all inclusive, dar și posibilitatea de a lua masa la toate restaurantele. Conexiunea Wi-Fi este gratuită, iar tariful include 1 umbrelă și 2 șezlonguri pe cameră, lângă piscină. De asemenea, tariful include 1 umbrelă și 2 șezlonguri pe cameră, pe plajă, începând de la a 3-a linie de la mare.
Oaspeții proprietății se pot bucura seara de meniuri tematice la restaurant, cu mâncăruri balcanice, italiene sau mediteraneene. De asemenea, există o selecție specială de brânzeturi, cârnați și delicatese din pește și un meniu pentru copii. În plus, oaspeții au la dispoziție bufete sănătoase cu legume și fructe proaspete și un snack-bar.
Toate camerele și suitele proprietății sunt dotate cu TV cu canale prin cablu, aer condiționat, seif, minibar gratuit și balcon. Băile private sunt prevăzute cu duș sau cadă, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.
La Hotelul Kaliakra 4* oaspeții pot practica diverse sporturi nautice, cum ar fi hidrobiciclete, flyboarding, schi nautic, windsurfing și scufundări. De asemenea, sunt disponibile volei pe plajă, minigolf, tenis, baschet, Academia de Golf Indoor, biliard și tenis de masă.
Se organizează diferite programe distractive de animație și spectacole de seară de 6 ori pe săptămână. Oaspeții se pot bucura în fiecare seară și de muzică live la restaurant.
Aeroportul din Varna se află la mai puțin de 41 km.