Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

KALIAKRA MARE 4*

Star
Star
Star
Star

Hotelul Kaliakra Mare 4* din Albena, fostul Hotel Dobrotitsa, este separat de plaja cu nisip lungă de kilometri întregi doar de promenadă. Acest hotel renumit situat pe plajă a fost renovat în iarna 2017-18 și are 148 de camere pe 4 etaje, precum și hol cu recepție, bar în hol, restaurant cu terasă și piscină cu bar la piscină. Prețul include 1 umbrelă și 2 șezlonguri pe cameră, la piscină. De asemenea, prețul include 1 umbrelă de soare și 2 șezlonguri pe cameră, pe plajă, începând cu al 3-lea rând de la mare.
Toate camerele sunt luminoase și au mobilier modern, balcon, baie cu duș, precum și telefon, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar, seif și aer condiționat. Accesul la internet în hol, la restaurant și la piscină este gratuit. Sunt disponibile 2 lifturi.
Acest hotel oferă servicii Ultra All Inclusive cu mic dejun, mic dejun târziu, prânz, gustări, cină tip bufet și gustări la miezul nopții. În lunile iulie și august, se organizează seri tematice cu mâncăruri din bucătăria națională bulgară, fructe de mare și preparate la grătar pentru cină, de 3 ori pe săptămână. Pe terasa restaurantului sunt servite gustări, deserturi, fructe și înghețată, de la ora 15: 00 până la ora 17:00. La barul din hol și barul de la piscină, oaspeții pot savura băuturile alcoolice și nealcoolice din Bulgaria, vin și bere la dozator, precum și cafea și ceai.
O echipă de animație asigură buna dispoziție 6 zile pe săptămână, în timpul zilei cu activități sportive și jocuri de divertisment, iar seara cu bingo, spectacole, discotecă etc. Cei mici au la dispoziție o piscină cu un castel cu apă mică și un loc de joacă pentru copii. Miniclubul este deschis în lunile iulie și august.
La un cost suplimentar este disponibilă parcare la proprietate. Zona pietonală, cu magazine de suveniruri, artizani și restaurante, se află la 5 minute de mers pe jos. În apropiere, oaspeții pot practica diverse activități sportive și de agrement, inclusiv tenis și minigolf.