Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

LAGUNA BEACH ALBENA 4*

Star
Star
Star
Star

Hotelul Laguna Beach 4* este situat pe malul mării în Albena. Oferă mese all-inclusive, piscină sezonieră în aer liber și piscină interioară gratuite. Tariful include utilizarea gratuită a 1 umbrelă de soare și 2 șezlonguri pe plajă și acces gratuit la internet Wi-Fi în zonele publice.
Oferă un restaurant cu grădină de vară și meniu tematic de seară. Băuturi răcoritoare sunt disponibile la barul din hol, în timp ce salate proaspete și fructe sunt servite la snack-barul de lângă piscină.
Fiecare cameră are TV prin cablu, minibar și birou. Baia privată are duș, articole de toaletă gratuite și uscător de păr.
Oaspeții au acces la un centru spa și wellness cu un studio de masaj. Hotelul Laguna Beach 4* oferă o varietate de sporturi nautice, o sală de jocuri și excursii. Facilitățile hotelului includ volei pe plajă, terenuri de tenis, club de echitație, fotbal, baschet și minigolf. Divertisment pentru copii este oferit zilnic.
Orașul Balčić și Palatul Balčić sunt la 8 km, iar stațiunea Nisipurile de Aur este la 12 km. Centrul orașului Varna este la 27 km de Hotelul Laguna Beach, iar aeroportul este la 31 km.
Pe plajă, începând de la linia a 3-a de la mare, sunt oferite gratuit 1 umbrelă și 2 șezlonguri per cameră.