Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

LAGUNA GARDEN HOTEL 4*

Star
Star
Star
Star

Hotelul Laguna Garden 4* este situat la începutul străzii principale din Albena și la 150 de metri de plajă. Hotelul are o piscină în aer liber şi servicii All inclusive, oferind posibilitatea de a lua masa la toate restaurantele proprietății.
Oaspeții pot savura preparate sănătoase și gustoase la restaurantul principal. De asemenea, există o cafenea în aer liber și un bar în hol, care oferă o varietate de băuturi.
Toate unitățile de cazare ale hotelului au aer condiționat, TV prin cablu, minibar, telefon, birou și balcon. Băile sunt dotate cu duș sau cadă și uscător de păr.
Hotelul Laguna Garden 4* are un salon de înfrumusețare, salon de coafură și studio de masaj. La recepție există o cutie de valori, disponibilă la un cost suplimentar.
Oaspeții pot practica diferite sporturi la proprietate, printre care scufundări, windsurfing, fotbal, baschet, squash, biliard, tenis de masă și multe altele.
La 300 de metri de Hotelul Laguna Garden 4* se găsesc magazine, clubul de noapte Gorski Tsar, precum și multe baruri și puburi. Aeroportul Varna este situat la 41 km.
Tariful include 1 umbrelă de soare și 2 șezlonguri per cameră, lângă piscină. Tariful include 1 umbrelă de soare și 2 șezlonguri per cameră pe plajă, începând cu a 3-a linie de la mare.