Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

MALIBU HOTEL 4*

Star
Star
Star
Star

Situat în centrul stațiunii Albena, la doar 150 de metri de plaja Mării Negre, Hotelul Malibu 4* este înconjurat de un parc luxuriant cu piscină în aer liber și de terenuri de tenis. De asemenea, hotelul oferă servicii All Inclusive şi Dine around. Accesul la internet Wi-Fi este gratuit în zonele publice ale proprietății.
Oaspeții se pot bucura seara de meniuri tematice la restaurantul proprietății, precum și de grătare speciale. Snack-barul servește fructe și salate proaspete. La barul de la piscină și la barul din hol sunt disponibile băuturi revigorante alcoolice și fără alcool.
Toate camerele Hotelului Malibu au aer condiționat, minibar, TV prin cablu și balcon. Băile private sunt dotate cu duș.
Tariful camerei include o umbrelă de soare și 2 șezlonguri per cameră pe plaja privată cu nisip a hotelului, începând de la rândul al treilea de la mare. În plus, piscina are o zonă pentru copii, iar aceștia pot participa și la numeroase alte activități. Tariful camerei include o umbrelă de soare şi 2 șezlonguri per cameră la piscină.
Oaspeții pot practica diverse activități sportive, printre care fotbal, darts, biliard, volei pe plajă, water jet, windsurfing și scufundări. 
Oaspeții Hotelului Malibu 4* pot beneficia de acces la facilitățile spa, de înfrumusețare și fitness oferite de 2 hoteluri din vecinătate. 
Proprietatea este situată la 14 km de Nisipurile de Aur, la 29 km de centrul orașului Varna și la 40 km de Aeroportul Varna.