Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

MARITIM HOTEL AMELIA 5*

Star
Star
Star
Star
Star

Hotelul Amelia 5* din stațiunea Albena este cea mai recentă bijuterie de 5 stele irezistibilă. Primul hotel tematic din Albena - dedicat Ameliei Earhart, prima femeie pilot care a zburat singură peste Atlantic - vă va întâmpina cu vedere incredibilă și un sentiment complet de relaxare.
Hotelul Amelia 5* este situat în centrul stațiunii Albena, la 100 de metri de plaja cu nisip privată. Dedicat Ameliei Earhart, hotelul este la doar câteva minute de rezervația naturală Baltata și de parcul acvatic Aquamania. Aerul proaspăt, plaja aurie nesfârșită, mâncarea delicioasă, pregătită cu produse ecologice curate din producție proprie și personalul amabil îl fac locul perfect pentru o vacanță de neuitat. Amelia 5* are acces la promenada pietonală, cu toate magazinele și numeroasele oportunități sportive din stațiunea sportivă europeană Albena, ceea ce face ca vacanța să devină o experiență de neuitat.
Camerele sunt mobilate elegant, în concordanță cu tematica hotelului - aviația.
Plaja frumoasă, distinsă cu premiul Eco din programul BlueFlag, garantează că vă puteți întinde pe nisipul fin și curat și puteți înota în cea mai pură apă de pe coasta bulgară a Mării Negre.
Hotelul oferă gratuit 1 umbrelă și 2 șezlonguri per cameră, de la al treilea rând de la mare către promenada de pe plajă, primul și al doilea rând cu umbrele și șezlonguri fiind plătite la prețul oficial al serviciului. Accesul la piscina cu bar de pe acoperiș este disponibil la un cost suplimentar.