Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

MARVEL 4*

Star
Star
Star
Star

Renovat în 2023, Hotelul Marvel 4* se află în partea de nord a staţiunii Sunny Beach, aproape de plajă, şi își încântă oaspeții cu stilul său modern şi vederile uimitoare la mare.
Hotelul oferă acces la plajă și la un centru SPA, cu piscină interioară, saună, cadă cu hidromasaj și sală de fitness.
În plus, se asigură o curăţenie excepţională şi servicii de primă clasă oferite de personal specializat. Hotelul Marvel 4* are 2 restaurante care oferă servicii Ultra All Inclusive, mâncăruri internaționale și cină tematică. Proprietatea pune la dispoziție bar la piscină, bar în hol și snack-bar cu terasă.
Camerele mobilate într-un stil modern au podea cu mochetă și vedere parţială la mare. Serviciul de curățenie este oferit zilnic.
Oaspeţii pot bronza lângă o piscină impresionantă, prevăzută cu zonă pentru copii, cadă cu hidromasaj și 2 baruri lângă piscină.
În apropierea Hotelului Marvel 4* există numeroase magazine și restaurante, precum și un restaurant specializat în fripturi. Proprietatea se află la doar 35 km de Aeroportul Burgas și aproape de stații de autobuz cu legături către centrul vechi al orașului Nessebar și localitățile Sveti Vlas și Elenite.