Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

MENA PALACE 4*

Star
Star
Star
Star

Hotelul Mena Palace 4* beneficiază de o locație excelentă în inima stațiunii Sunny Beach, la doar 100 de metri de plajă, și oferă facilități excelente de înot, acces gratuit la internet WiFi, precum și programe de activități gratuite pentru copii și un loc de joacă.
Bucurați-vă de o noapte cu somn odihnitor în camera dumneavoastră spațioasă și mobilată elegant. O atenție deosebită este acordată curățeniei din întreaga proprietate, asigurându-vă un sejur confortabil.
Restaurantul servește preparate culinare delicioase și oferă frecvent program de muzică live. Între orele 10:00 - 22:00 sunt disponibile gratuit băuturi alcoolice și fără alcool.
Relaxați-vă în zona interioară la un tobogan cu apă sau la piscina în aer liber cu șezlonguri gratuite. Personalul hotelului este amabil și serviabil și vă va ajuta cu plăcere pe durata sejurului dumneavoastră la Mena Palace 4*. De asemenea, vă puteți bucura gratuit de centrul de fitness în aer liber și de terenul de minigolf.
Proprietatea are o grădină de vară minunată, cu un teren de minigolf și o gamă largă de facilități de wellness, inclusiv o saună și un studio de masaj.