Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

MPM ASTORIA 4*

Star
Star
Star
Star

MPM Astoria Hotel 4* - Ultra All Inclusive se află chiar pe promenada din Sunny Beach și oferă acces direct la plaja privată, cu șezlonguri și umbrele de soare gratuite, piscină în aer liber și o gamă largă de activități sportive și de divertisment, cu echipă de animatori. Copiii se pot distra în miniclubul în aer liber. Oaspeții se pot relaxa la barul de lângă piscină, barul de pe plajă și barul din hol.
Bucurându-se de vedere la zona piscinei și terasa alăturată, restaurantul tip bufet servește preparate bulgărești și internaționale. Oferta ultra all inclusive include mese pe tot parcursul zilei, o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice locale și de import, precum și un program de animație.
Toate camerele de la MPM Astoria Hotel 4* - Ultra All Inclusive au decor modern, aer condiționat, TV cu ecran plat și balcon mobilat. Fiecare unitate de cazare oferă TV prin cablu și minibar. Baia privată este dotată cu articole de toaletă gratuite și uscător de păr.
Oaspeții beneficiază de Wi-Fi gratuit în hol. Accesul la internet Wi-Fi în camere este disponibil la un cost suplimentar. Printre alte facilități se numără un club de joacă pentru copii în aer liber și un minimarket.
Centrul stațiunii Sunny Beach se află la mai puțin de 200 de metri. Aeroportul Burgas este la 30 km, iar Aeroportul Varna este la 110 km de MPM Astoria Hotel.