Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

NONA HOTEL 3*

Star
Star
Star

Hotelul Nona 3* este situat pe plajă, în apropiere de rezervația Baltata din Albena. Acesta are vedere frumoasă la Marea Neagră și la rezervație și oferă servicii all-inclusive cu posibilitatea de a lua masa la alte restaurante.
Restaurantul proprietății asigură cine tematice, inclusiv seară bulgărească, italienească sau cu fructe de mare. Se oferă și seri speciale cu grătar. Barul din hol asigură băuturi răcoritoare și alcoolice.
Toate camerele proprietății sunt prevăzute cu TV prin satelit, aer condiționat, minibar și balcon. Unele oferă și vedere la mare. Băile au cadă sau duș și uscător de păr.
Hotelul are un minimarket, iar oaspeții pot folosi piscina în aer liber a unui hotel vecin. La piscină există și un snack bar, care servește salate și fructe proaspete. Tariful include 1 umbrelă și 2 șezlonguri lângă piscină per cameră. Tariful include 1 umbrelă și 2 șezlonguri pe plajă per cameră, începând cu a treia linie de la mare.
Proprietatea oferă diverse sporturi, inclusiv sporturi nautice, tenis, minigolf, fotbal, baschet și tenis de masă. Există și un loc de joacă pentru copii.
Hotelul Nona 3* se află la 13 km de Nisipurile de Aur și la 11 km de Palatul Reginei Maria din Balcic. Aeroportul Varna este situat la 41 km.