Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

PLISKA HOTEL 3*

Star
Star
Star

Hotelul Pliska 3* - All inclusive se află la 5 minute de mers pe jos de plaja stațiunii Nisipurile de Aur și oferă camere cu aer condiționat și Wi-Fi gratuit. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la piscine în aer liber şi interioare.
Toate camerele au TV cu canale prin cablu şi un frigider mic. Unele unități de cazare includ TV cu ecran plat și zonă de relaxare cu o canapea. Baia privată este dotată cu duș sau cadă și articole de toaletă gratuite. De asemenea, acestea sunt prevăzute cu balcon.
Printre alte facilități de wellness ale Hotelului Pliska 3* - All inclusive se numără o saună și un centru de fitness, toate disponibile la un cost suplimentar.
Opțiunile de divertisment de la hotel sunt accesibile la un cost suplimentar și includ biliard, tenis de masă și fotbal de masă.
La 100 de metri de Hotelul Pliska 3* - All inclusive se află un magazin alimentar. Centrul orașului Varna, cu numeroase localuri cu autoservire, restaurante şi baruri, este situat la 15 km. Grădina Mării se află la 20 de minute de mers cu maşina. Aeroportul Varna este situat la 25 km de proprietate.