Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

PRIMASOL RALITSA SUPERIOR HOTEL 4*

Star
Star
Star
Star

Hotelul Primasol Ralitsa Superior 4* este deschis oaspeților săi tot timpul anului și oferă o gamă largă de servicii și divertisment pentru a lăsa cele mai bune amintiri ale șederii dumneavoastră în acest minunat hotel. Hotelul este situat în apropierea Teatrului Variete, clubului de hipism și a trei stadioane de fotbal. De asemenea, hotelul oferă condiții de cazare la standarde ridicate, într-o atmosferă liniștită și relaxantă. Oaspeții pot ajunge la plajă prin parc sau cu autobuzul, care circulă la fiecare jumătate de oră.

Hotelul dispune de 185 de camere, dintre care 3 apartamente. Toate camerele sunt decorate elegant și au toate facilitățile moderne - aer conditionat, TV-satelit, telefon, baie cu dus, balcon, seif si minibar (contra cost).

Facilități - restaurant cu terasă, restaurant a-la-carte, restaurant pe plaja Havana, lobby-bar, snack-bar, piscină interioară și exterioară cu spațiu amenajat copiilor, teren de tenis, teren de baschet și volei, sală de animație cu capacitatea de 400 locuri, amfiteatru, spațiu pentru copii, centru SPA (centru fitness, saună, baie de aburi, cabinete de masaj, jacuzzi, cabinet medical, cabinet pentru electroterpie si hidromasaj etc), parcare contra cost.