Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

SANDY BEACH HOTEL 4*

Star
Star
Star
Star

Oferind o piscină în aer liber, Hotelul Sandy Beach 4* este situat în centrul stațiunii Albena la 100 metri de plajă. Oferă servicii all-inclusive și servicii de luat masa. Wi-Fi gratuit disponibil în hol.
La proprietate, oaspeții se pot bucura de diverse mese în restaurantul principal, precum și de meniuri tematice de seară și grătare speciale. La snack-barul de lângă piscină sunt disponibile salate proaspete și fructe. Băuturi răcoritoare sunt la dispoziția oaspeților la barul din hol și la barul de la piscină.
Toate camerele proprietății au TV prin cablu, aer condiționat, o canapea, un birou și un balcon. Băile private sunt dotate cu duș și articole de toaletă gratuite.
O sală de animație este, de asemenea, disponibilă la proprietate și un program de animație, care include spectacole, sport, muzică live și un mini club. O piscină pentru copii și un loc de joacă sunt alte facilități pe care oaspeții le vor găsi la proprietate.
1 umbrelă și 2 șezlonguri per cameră lângă piscină sunt incluse în preț. În preț sunt oferite 1 umbrelă și 2 șezlonguri per cameră pe plajă începând de la linia a 3-a de la mare. Seifurile personale și frigiderele pot fi închiriate la un cost suplimentar.
Oaspeții se pot bucura de diverse sporturi la Hotelul Sandy Beach 4*, inclusiv windsurfing, scufundări și schi nautic, precum și baschet, volei pe plajă, tenis de masă, squash și biliard. De asemenea, este disponibil un studio de masaj.
Proprietatea este situată în imediata apropiere a numeroase magazine, restaurante și baruri. Centrul Nisipurile de Aur este la 13 km, iar Aeroportul Varna este la 40 km.