Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

SENTIDO HOTEL MAREA 4*

Star
Star
Star
Star

Sentido Hotel Marea 4* - 24 hours Ultra All inclusive se află la câțiva pași de plajă și oferă cazare în Nisipurile de Aur. De asemenea, oaspeții pot utiliza 1 umbrelă de soare și 2 șezlonguri per cameră în zona de plajă privată a hotelului. Proprietatea are recepție cu program non-stop și un club pentru copii.
Toate camerele hotelului sunt prevăzute cu aer condiționat, Wi-Fi gratuit, baie privată și balcon. Există și TV cu ecran plat cu canale prin satelit.
Oferta Ultra all inclusive include mic dejun, mic dejun continental târziu, prânz, cină, gustări după-amiaza și la miezul nopții.
Oaspeții de la Sentido Hotel Marea 4* se pot bucura de specialități locale în restaurantul principal, bufete tematice la cină și un bufet de băuturi cu apă minerală, băuturi răcoritoare, bere și vinul casei, precum și smoothie-uri pentru micul dejun. Restaurantul bulgăresc à la carte propune mâncăruri bulgărești delicioase, într-o ambianță modernă. La cină se solicită o ținută vestimentară adecvată. Cele 4 baruri servesc o mare varietate de băuturi alcoolice și nealcoolice, cocktail-uri, cafea, ceai și bere la halbă.
În plus, oaspeții pot beneficia de o piscină în aer liber, o piscină interioară cu sistem de încălzire, o piscină pentru copii și o sală de fitness. Sauna, baia de aburi și serviciile de masaj sunt disponibile la un cost suplimentar. Parcul acvatic Grifid de la un hotelul partener poate fi folosit gratuit de oaspeții cazați în camere de familie.
Printre punctele de interes populare din apropiere de Sentido Hotel Marea 4* se numără plaja Nirvana, parcul acvatic Aquapolis din Nisipurile de Aur și centrul stațiunii Nisipurile de Aur. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul din Varna, situat la 24 km de cazare, iar proprietatea furnizează un serviciu de transfer de la/la aeroport la un cost suplimentar.