Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

SLAVUNA HOTEL 4*

Star
Star
Star
Star

Hotelul Slavuna 4* este situat pe malul mării în Albena și înconjurat de Rezervația Naturală Baltata. Oferă servicii All Inclusive și posibilitatea de a lua masa la toate restaurantele. Tariful camerei include 1 umbrelă de soare și 2 șezlonguri gratuite pe cameră, la piscină și, de asemenea, pe plajă, începând de la a 3-a linie de la mare. Există și Wi-Fi gratuit.
Oaspeții hotelului pot beneficia de seri speciale cu preparate la grătar la restaurant, diverse legume și fructe la snack-barul de la piscină și băuturi răcoritoare și alcoolice reconfortante la barul din hol.
Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat, TV cu canale prin cablu, birou, minibar și balcon cu vedere la mare. Băile private sunt prevăzute cu duș sau cadă și uscător de păr.
Hotelul Slavuna 4* - All Inclusive asigură în fiecare zi un program variat de divertisment pentru adulți și copii. Oaspeții au la dispoziție un centru de wellness și spa cu o cadă cu hidromasaj și un studio de masaj.
Puteți să jucați volei, fotbal, baschet sau darts pe plajă sau să participați la jocuri organizate. Excursiile cu barca și barca-banană se organizează la un cost suplimentar.
Se furnizează și un serviciu de închirieri auto. Aeroportul din Varna se află la 41 km.