Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

TARSIS HOTEL & AQUAPARK 4*

Star
Star
Star
Star

Tarsis Hotel & Aquapark 4* - All Inclusive se află la 10 minute de mers pe jos de plajă și are unități de cazare mobilate modern, cu aer condiționat și Wi-Fi gratuit. Proprietatea oferă gratuit 3 piscine sezoniere în aer liber. La un cost suplimentar, oaspeții beneficiază de acces la centrul spa. Este disponibilă o parcare privată la un cost suplimentar.
Toate unitățile au living cu TV cu ecran plat și canale prin cablu. Majoritatea unităților oferă zonă de relaxare cu o canapea. Baia este dotată cu duș sau cadă, articole de toaletă gratuite și uscător de păr.
La Tarsis Hotel & Aquapark 4* - All Inclusive există un parc privat, un restaurant și o grădină cu leagăne, bănci și hamace. Oaspeții au la dispoziție un bar la piscină. Sunt disponibile activități sportive gratuite, cum ar fi aerobic şi gimnastică acvatică, pilates, yoga, darts, volei pe plajă și tenis pe plajă. Există o zonă de divertisment gratuită pentru copii și un club pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 ani, precum și o mini-discotecă seara.
Oaspeții au acces gratuit la parcul acvatic, care include un turn de 11 metri cu 6 tobogane cu apă de până la 90 de metri lungime. La parcului acvatic, oaspeții pot savura gustări și băuturi. Parcul acvatic include diverse facilități adecvate pentru copiii cu vârsta între 1 și 12 ani, precum și pentru adulți.
La aproximativ 5 minute de mers pe jos se găsește un magazin alimentar. Parcul Babata este situat la 1,2 km. Aeroportul din Burgas se află la 25 de minute cu mașina.