Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

ANTIQUE ROMAN PALACE 5*

Star
Star
Star
Star
Star

ANTIQUE ROMAN PALACE 5*  - paradisul tău de vacanță la confluența artei și a naturii...
Soare, mare, istorie, arhitectură specială și romantism...
Ți-ar plăcea să petreci o vacanță frumoasă pe care nu o poți uita niciodată, cu câteva surprize și divertisment exclusivist însoțit?
Situat în Alanya, cu cea mai frumoasă mare a Mediteranei, natură luxuriantă și comori istorice, hotelul în stil boutique, cu vederi spectaculoase la mare, arhitecturat și decorat clasic, situat aproape de centrul orașului, promite o vacanță care nu va fi niciodată ștearsă din amintirile tale. .
În timpul vacanței memorabile în hotelul ANTIQUE ROMAN PALACE 5* , veți avea ocazia să vedeți o serie de minuni ale naturii și ale istoriei, inclusiv Castelul Alanya, Turnul Roșu, Șantierul Naval, Orașele antice Syedra și Laertes, Râul Dim, Peștera Dim, Lovers. Peștera, Peștera Fosforică, Peștera Damlataș, Plaja Cleopatrei, Terasa de Vedere și Canionul Sapadere. De asemenea, sunt disponibile oportunități de zbor cu parapanta, drumeții, scufundări și ciclism.
Antique Roman Palace 5* servește concept ultra all-inclusive. 
În restaurante, exemple remarcabile de bucătărie turcească și internațională sunt servite spre aprecierea dumneavoastră.
În hotel puteți vedea sculpturile, picturile, plăcile și ornamentele epocii romane, renascentiste și otomane în armonie cu lounge-ul și camerele în stil clasic și vă veți simți în atmosfera istorică și artistică...
Hotelul este situat la 2,5 km de centrul orașului, la 38 km de Aeroportul Gazipasa și la 122 km de Aeroportul Antalya.
Toate camerele sunt decorate luxos parțial cu vedere la mare au balcon (cu excepția camerei promoționale), telefon, covor, aer condiționat, televizor, uscător de păr, duș, minibar și cutie de valori.
Palatul Roman Antic cu vedere la mare, are un mal unic și o plajă privată, 2 piscine și o grădină tropicală.
Restaurantul Terrace este decorat în stil otoman. Vă puteți bucura de micul dejun, prânzul și cina într-un cadru luxos, cu o vedere spectaculoasă la Castelul Alanya și la mare.
Lounge-ul și camera cu TV, restaurantul à la carte și American Bar sunt decorate în stil clasic roman și grec antic.
Plaja vă stă la dispoziție pe tot parcursul zilei.
Echipa de animație vă va permite să aveți momente distractive cu diverse activități în diferite limbi, spectacole, competiții și sketch, muzică live și nopți turcești în fiecare zi a săptămânii.
Puteți profita de SPA, centru de fitness, baie turcească, saună și săli de masaj pentru a vă relaxa fizic și psihic în orice moment.
Cu arhitectura sa unică, decorul, mâncarea delicioasă, calitatea excelentă a serviciilor și tarifele accesibile la hotel, Antique Roman Palace oferă mult mai mult decât un hotel economic, în schimb vă puteți bucura de calitatea unui hotel bun de 5 stele sau de tip boutique.