Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

CONCORDIA CELES BEACH 5*

Star
Star
Star
Star
Star

Hotelul CONCORDIA CELES BEACH 5* este situat în oraşul Okurcalar şi oferă o grădină, o piscină în aer liber şi o piscină interioară. Proprietatea pune la dispoziţie o plajă cu nisip privată şi un debarcader. Acest hotel de la malul mării oferă, de asemenea, facilităţi de spa generoase şi sesiuni de masaj relaxante la cerere.
Toate camerele oferă aer condiţionat, minibar şi balcon. Băile private sunt dotate cu duş, uscător de păr şi articole de toaletă gratuite. Camerele oferă vedere la mare şi la piscină.
Hotelul Concordia Celes pune la dispoziţie un restaurant şi un teren de tenis. Printre alte facilităţi oferite de proprietate se numără un club de noapte, personal de divertisment şi facilităţi pentru sporturi nautice. La proprietate sau în împrejurimi aveţi la dispoziţie o serie de activităţi cum ar fi ciclism şi pescuit, precum şi un parc acvatic. Parcarea privată este gratuită.
În zonele publice este disponibil acces gratuit la internet Wi-Fi.
Serviciile all-inclusive cuprind mic dejun tip bufet, prânz şi cină. Puteţi savura o varietate de mâncăruri la restaurantul à la carte al proprietăţii sau o băutură la bar.
Hotelul se află la 7 km de ruinele oraşului istoric Alarahan. Aeroportul Antalya este situat la 81 km.