Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

CRYSTAL AURA BEACH RESORT & SPA 5*

Star
Star
Star
Star
Star

Situat la doar câţiva paşi de malul mării, Crystal Aura Beach Resort & Spa are o plajă privată, facilităţi de spa şi piscină interioară şi în aer liber. Acesta pue la dispoziție camere cu aer condiționat, TV prin satelit și balcon.
Toate camerele de la Crystal Aura Beach Resort & Spa - Ultimate All Inclusive sunt dotate cu mini-bar. O parte din unităţile de cazare de familie oferă camere comunicante.
Micul dejun, prânzul și cina sunt servite în stil bufet în fiecare zi. Prăjituri, fursecuri și gustări sunt oferite în timpul zilei. Puteți degusta preparate din bucătăria turcească și italiană, precum și fructe de mare la restaurantele à la carte. Băuturi răcoritoare, cocktail-uri şi băuturi alcoolice sunt servite în baruri.
Facilităţile de spa includ baie turcească, saună şi sală de fitness. De asemenea, se oferă servicii de masaj. Puteți juca o partidă de tenis de masă, tenis și darts sau puteți înota în piscina de la Crystal Aura Beach Resort & Spa - Ultimate All Inclusive. Accesul Wi-Fi este gratuit în întregul hotel.
Situat la doar 600 m de centrul orașului Kemer, Crystal Aura Beach Resort & Spa este la 55 km de aeroportul Antalya.