Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

CRYSTAL FLORA BEACH RESORT KEMER 5*

Star
Star
Star
Star
Star

Acest complex de 5 stele are o zonă privată cu pietriş pe plaja Kemer, Beldibi şi un parc acvatic de mari dimensiuni. Numeroase restaurante şi baruri sunt deschise non-stop oferind mâncăruri şi băuturi, inclusiv dulciuri turceşti şi băuturi de bun venit.
Centrul SPA de la Crystal Flora include o sală de gimnastică, hamam şi un centru de înfrumuseţare. Oaspeţii au la dispoziţie un teren de tenis, un teren de volei pe plajă şi mai multe facilităţi de sporturi nautice. Înconjurate de grădini amenajate, zonele piscinelor în aer liber oferă terase cu şezlonguri.
Restaurantele de la Crystal Flora Beach servesc specialităţi turceşti, asiatice şi fructe de mare. Oaspeţii se pot bucura de îngheţată şi de ceai de după-amiază. Există disco-baruri şi cafenele-lounge care oferă băuturi şi divertisment nocturn.
Camerele de la Crystal Flora Beach Resort - Ultimate All Inclusive includ un balcon cu vedere la grădină sau la Marea Mediterană. Toate camerele au TV LCD cu canale prin satelit.
Crystal Flora Beach Resort - Ultimate All Inclusive se află la 35 km de Aeroportul Internaţional din Antalya şi la 25 km de centrul oraşului Antalya.