Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

DELPHIN PALACE HOTEL 5*

Star
Star
Star
Star
Star

Hotelul Delphin Palace 5* este situat pe malul Mării Mediteranene, în Antalya. Acesta oferă camere cu Wi-Fi gratuit, o piscină mare în stil lagună, activităţi în timpul zilei şi divertisment de seară.
Camerele de la Delphin Palace sunt spaţioase şi oferă mobilier din lemn de culoare închisă şi accente de decor turceşti. Fiecare cameră are un balcon privat în aer liber, unele oferind vedere laterală la mare. Toate camerele includ TV prin satelit, un birou şi cosmetice de baie.
Restaurantul Delphin Palace serveşte preparate din bucătăria internaţională, inclusiv otomană, italiană, japoneză şi fructe de mare proaspete. Cocktailuri sunt disponibile la Lobby Bar non-stop. Divertismentul de seară include muzică live, o discotecă şi spectacole de comedie.
În timpul zilei oaspeţii se pot bucura de tobogane de apă sau pot participa la turnee de sport la hotel. Centrul de wellness include un spa cu servicii complete şi centrul de fitness bine echipat. Cinema, un club pentru copii şi şezlonguri pe malul mării sunt de asemenea disponibile.
Aeroportul Antalya este la 15 minute de mers cu maşina de hotelul Delphin Palace.