Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

GLORIA VERDE RESORT 5*

Star
Star
Star
Star
Star

Gloria Verde Resort 5* de pe malul mării este situat în Belek, lângă un teren de golf cu 45 de găuri. Gloria Verde oferă piscine cu apă dulce, un centru spa și o plajă cu animale sălbatice marine unice. Oferind facilități extinse și unice, special adaptate copiilor și tinerilor oaspeți, Gloria Verde Resort are un miniclub dotat cu sesiuni de proiecție de filme și o varietate de jocuri de societate. Veți găsi piscine pentru copii.
Pe lângă un restaurant special pentru copii și un loc de joacă, sunt disponibile activități de creativitate, cum ar fi origami, ateliere de artizanat și jocuri puzzle pentru a-ți menține copiii inspirați în timpul șederii la Gloria Verde Resort.
Serviciul de babysitting și cărucioare pot fi oferite la cererea dumneavoastră, la un cost suplimentar, pentru confortul dumneavoastră. Sunt oferite gratuit pătuțuri, cadă de baie și scaune înalte. Alte facilități pentru bebeluși includ încălzitor de biberoane și blendere pentru a vă facilita pregătirea mesei.
Hotelul dispune de camere confortabile cu toate facilitățile. De asemenea, are o grădină verde. Oaspeților li se oferă piscine în aer liber și interioare
Ruinele romane bine conservate din Perge sunt la mai puțin de 30 km de stațiunea Gloria Verde. Aeroportul Internațional Antalya este la 30 de minute de mers cu mașina. Este disponibilă o parcare privată gratuită.