Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

KIRMAN HOTELS BELAZUR RESORT & SPA 5*

Star
Star
Star
Star
Star

Kirman Hotels Belazur Resort & Spa 5* este situat la 8 km de Belek și Serik. Oferă o plajă cu nisip, mai multe piscine, 4 restaurante A'la Carte, seri tematice, discoteci, un centru SPA și multe zone pentru petrecerea timpului liber. Hotelul este perfect atât pentru familii cu copii cât și pentru cuplurile tinere.
Kirman Hotels Belazur Resort & Spa se află la malul mării și are plajă privată. Complexul oferă piscine în aer liber și vedere la mare. Are parc acvatic și pistă de bowling, iar oaspeții se pot bucura de restaurant și bar. Există Wi-Fi gratuit în întreaga proprietate. Are parcare privată.
Camerele oferă TV cu ecran plat și canale prin satelit. Unele camere includ și zonă de relaxare. De asemenea, unele unități oferă vedere la munți sau la piscină. Fiecare cameră are baie privată. Pentru confortul oaspeţilor, sunt disponibile articole de toaletă gratuite şi uscător de păr.
Complexul oferă centru de wellness și spa. Există saună, hamam și centru de fitness. Puteți să practicați diverse activități, precum golf și canotaj.
Aeroportul Antalya este la 33 km de Kirman Hotels Belazur Resort & Spa. Amfiteatrul Aspendos se află la 12 km.