Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

LONICERA RESORT HOTEL 5*

Star
Star
Star
Star
Star

Hotelul Lonicera Resort & Spa oferă cazare în regim all-inclusive, fiind situat de-a lungul celebrei plaje Incekum, din golful Fugla. Hotelul are o plajă privată cu nisip pe malul Mării Mediterane. De asemenea, Hotelul Lonicera Resort & Spa pune la dispoziție Wi-Fi gratuit, o piscină interioară, 4 piscine în aer liber, o piscină de distracție cu 19 tobogane de apă, grădini spațioase și o grădină zoologică mică.
Toate camerele au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit și balcon. Baia privată este dotată cu duş, uscător de păr şi articole de toaletă gratuite. Camerele au minibar.
Micul dejun, prânzul şi cina sunt servite zilnic, tip bufet. Oaspeții au la dispoziție o selecție de preparate turcești și opțiuni cu fructe de mare la restaurantul à la carte al hotelului, un serviciu fast-food la anumite ore din zi, precum și o patiserie și un bar de fructe deschise pe parcursul zilei. Barul hotelului oferă o varietate de băuturi.
Hotelul Lonicera Resort & Spa asigură o gamă variată de activități. Echipa de divertisment organizează spectacole live şi programe de seară, 6 zile pe săptămână. De asemenea, există terenuri de tenis, ședințe de aerobic acvatic, partide de polo în apă, boccia, darts, tenis de masă, volei de plajă şi altele. La Mini Club şi Mini Disco sunt organizate activităţi speciale pentru copii.
Oaspeţii se pot relaxa la hamam, saună şi baia de aburi. În plus, există un centru de fitness complet echipat.
Aeroportul Antalya se află la 105 km de hotel. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Gazipașa - Alanya, situat la 63 km.