Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

ONKEL HOTELS BELDIBI RESORT 5*

Star
Star
Star
Star
Star

Hotelul este situat în Beldibi, la malul mării, între principalele atracții turistice și obiective istorice ale regiunii, la doar 12 minute cu mașina de centrul orașului Kemer și la 1 oră cu mașina de aeroport. Cerul albastru și apa limpede creează condiții ideale pentru șederea dumneavoastră.
Construit pe o suprafață de 8.000 de metri pătrați, cu piscină, snack-bar și zonă de relaxare cu activități pe tot parcursul zilei, hotelul vă oferă mai mult decât relaxare
Complexul are o plajă privată și oferă camere cu aer condiționat, acces Wi-Fi gratuit și balcon mobilat cu vedere panoramică la împrejurimi.
Camerele Hotelului Onkel Resort au mobilier modern şi sunt dotate cu TV cu ecran plat şi minibar. Unele camere au dulap și zonă de relaxare separată.
Dimineața, Hotelul Onkel Resort, servește un mic dejun tip bufet. Oaspeţii au la dispoziţie mai multe restaurante, care servesc diverse preparate internaționale. Complexul include și o cramă, un bar specializat în băuturi sănătoase și o discotecă.
Oaspeții Hotelului Onkel Resort se relaxa în șezlongurile de la piscina în aer liber sau pot comanda un masaj. Hotelul are un centru de fitness și zone de relaxare pe malul mării cu acoperișuri de stuf.
Hotelul Onkel Resort se află la 30 km de centrul oraşului Antalya şi la 45 km de Aeroportul Antalya. Recepția are program non-stop, iar parcarea privată este disponibilă gratuit.