Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

RIXOS PREMIUM TEKIROVA 5*

Star
Star
Star
Star
Star

Situat în Tekirova, acest hotel de 5 stele oferă camere moderne, cu zonă de relaxare și balcon privat. Facilitățile includ piscină în aer liber cu zonă privată de plajă, o plajă pentru copii, 3 terenuri de tenis și un centru spa.
Camerele de la Rixos Premium Tekirova 5* au aer condiţionat, mobilier din lemn şi ferestre din podea până în ta van. Toate camerele au minibar și TV prin satelit. Unele oferă vedere panoramică la Marea Mediterană.
Echipa de divertisment de la Rixos Premium Tekirova organizează diverse jocuri şi activităţi sportive în timpul zilei, printre care şi polo pe apă. Seara, oaspeţii pot urmări spectacole live cu muzică şi dans. Cei mici au la dispoziție un mini club.
Copiii se vor bucura de clubul Rixy Kids, care include un cinematograf, un loc de joacă, o mini-discotecă şi un restaurant pentru copii.
Restaurantul Turquoise serveşte o gamă largă de mâncăruri delicioase, în stil bufet. În plus, proprietatea găzduiește și alte restaurante care oferă preparate din diferite bucătării, inclusiv din cea turcească și italiană. Oaspeţii pot degusta specialităţi din bucătăria internaţională la restaurantul principal tip bufet. În plus, preparate din bucătăria americană și internațională, precum și fructe de mare sunt oferite la un cost suplimentar.
Rixos Premium Tekirova este situat la 10 minute de mers pe jos de centrul comercial din Tekirova, iar centrul turistic din Kemer se află la 15 minute de mers cu maşina.