Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

TUI MAGIC LIFE BELEK 5*

Star
Star
Star
Star
Star

TUI Magic Life Belek 5* oferă o gamă largă de facilități deosebite, concepute special pentru copii, printre care clubul Asterix, prevăzut cu camere de supraveghere, unde se organizează proiecții de filme și o varietate de jocuri de societate. În plus, există și piscine pentru copii.
Pe lângă un restaurant destinat copiilor și un loc de joacă, sunt disponibile activități creative precum origami, lecții de gătit, ateliere de lucru manual și jocuri puzzle, astfel încât copiii să rămână activi pe durata sejurului la TUI Magic Life Belek.
La cerere şi la un cost suplimentar se oferă cărucior. În plus, oaspeţii pot beneficia gratuit de un pătuţ de copii, o cădiţă de baie şi un scaun înalt pentru copil. Facilitățile pentru copii includ încălzitor de biberoane și blender pentru prepararea hranei.
TUI Magic Life Belek se află chiar lângă malul mării şi are o zonă de plajă privată, facilități SPA şi piscine în aer liber, cu tobogane de apă. Camerele sunt prevăzute cu aer condiţionat, TV prin satelit şi balcon.
TUI Magic Life Belek se află la doar 40 km de centrul orașului Antalya și la 31 km de Aeroportul Antalya. La proprietate se oferă parcare privată gratuită.