Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

VONRESORT ELITE 5*

Star
Star
Star
Star
Star

VONRESORT Elite 5* se află în Side și are zonă de plajă privată, piscină în aer liber cu parc acvatic și piscină interioară. De asemenea, proprietatea are un centru SPA cu hamam, saună, sală de fitness și facilități de masaj. Oaspeții care rezervă o unitate de cazare la VONRESORT Elite pot utiliza toate facilitățile de la VONRESORT Golden Coast.
La VONRESORT Elite 5* veți găsi o plaja privată de nisip. Șezlongurile, umbrelele și prosoapele sunt gratuite.
Centrul orașului Side este situat la 12 km, iar stațiunea Belek se află la 20 km de VONRESORT Elite & Aqua. Aeroportul Antalya este situat la aproximativ 55 km de proprietate.
VONRESORT Elite & Aqua oferă facilități extinse unice concepute special pentru copii, printre care un miniclub cu camere de supraveghere, cursuri de limbi străine pentru copii și o varietate de jocuri. În plus, există și piscine pentru copii și bebeluși. De asemenea, sunt disponibile activități ecologice, cum ar fi hrănirea animalelor. Pentru oaspeții mai tineri se organizează dans.
Pe lângă un restaurant special pentru copii, o minidiscotecă și un loc de joacă, sunt disponibile activități de creație, precum origami, ateliere de artizanat și jocuri puzzle pentru a vă ajuta copiii să fie creativi și în timpul sejurului la VONRESORT Elite & Aqua.