zile
ore
minute
23 februarie
exclusiv

Excursie la Transfăgărășan cu telecabina • Ferma de Cerbi • Castelul de Lut

Sibiu
2 zile / 1 Nopți
23 februarie 2024 21:00 - 26 februarie 2024 05:00
* achitarea se face exclusiv în lei după cursul comercial MAIB
Detalii tur
Ce este inclus
Itinerar
Galerie
Perioade
Recenzii
Documente

Excursia la Transfăgărășan → în timpul iernii sună minunat! Cu siguranță, telecabina care urcă pe o distanță de 3700 de metri, ajungând la altitudinea maximă de 2040 de metri, oferă o perspectivă superbă a peisajului înzăpezit din zonă. Da, în această perioadă, zăpada va fi predominantă, oferind o priveliște minunată, dar și o atmosferă rece și proaspătă. Un ceai fierbinte sau un vin fiert sunt opțiuni grozave pentru a te încălzi în timp ce te bucuri de frumusețea peisajului înzăpezit.

Bâlea Lac → Este cel mai popular obiectiv turistic de pe Transfăgărășan. Lacul Bâlea este un lac glaciar cu peste 11 metri adâncime, iar spațiul ce îl înconjoară a fost declarat rezervație științifică. Situat la o altitudine de 2034m, a fost declarat un monument al naturii, fiind considerat unul dintre cele mai frumoase și mari lacuri glaciare ale României. Lângă lac există un punct de observație de unde turiștii pot admira grandoarea Transfăgărășanului, spre Sibiu.

Sibiu → este numai bun pentru a-ți petrece o seară liniștită fiind cazat în preajma Centrului Vechi, chiar te simți în siguranță aici, pentru ca de undeva de sus cineva stă mereu cu ochii pe tine! Dar cine să  fie? Privește în sus și vei vedea acoperișurile care te privesc tăcute. Străduţe pietruite, pasaje înguste, biserici uitate de timp, turnuri şi ziduri de apărare, toate te aşteaptă să le descoperi în centrul istoric al Sibiului. Dintre toate atracțiile se disting de departe Piaţa Mare, Piaţa Mică şi Piaţa Huet. O să-ți spunem aici istorii adevărate, dar și minciuni, altfel nu se poate când treci peste Podul Minciunilor!

Ferma de Cerbi din Poiana Neamțului → Orice adult are în suflet un copil, iar orice copil știe că Sania lui Moș Crăciun e tractată de cerbi! Iată de ce vom începe călătoria noastră miraculoasă cu vizitarea Fermei de Cerbi. Vom putea afla povestea acestor animale uimitoare de la ghidul local, vom face poze cu cerbii și chiar vom putea să-i hrănim din palmă.

Castelul de Lut din Valea Zânelor  → este un loc de relaxare al călătorilor, un loc scăldat permanent în razele blânde ale soarelui și seamănă cu un adevărat castel din povești. Are o arhitectură ce combină povestea clasică Albă ca Zăpada și crestele munților. Legenda spune că tărâmul pe care se află castelul era locuit de făpturi magice - zâne - acestea protejează și în prezent locul care era cândva casa lor.

Sighișoara → cel mai colorat oraș din România. Este un oraș mic dar poate fascina orice turist iubitor de vechi și de istorie mai ales datorită legendei legată de Dracula. Clădirile au o frumusețe aparte, culorile pastelate rămase relativ neschimbate încă de la construcția lor, atrag privirile vizitatorilor prin arhitectură și diversitate. În trecut în Piața Cetății se făcea comerț iar în zilele noastre este un loc perfect pentru promenade și relaxare. În drumul spre Turnul cu Ceas, putem observă pe partea dreapta „Casa cu cerb” și „Casa Vlad Dracul”. Urcând pe Strada Școlii putem vizită nenumărate magazine cu suveniruri care ne vor aminti și acasă despre „Perla Medievală a României”.

Mai multe Mai puțin

Ce este inclus

Transport confortabil tur-retur

În funcție de numărul de persoane, punem la dispoziția turiștilor atât microbuze  cu o capacitate de 19 locuri, și pentru 20 + persoane, autocare cu o capacitate de 50-55 locuri.

1 noapte cazare hotel 3*
Cazarea se face a câte 2 persoane în cameră, la cerere putem oferi și camere triple, sau camere de 4 persoane.
Mic dejun

Oferim un dejun inclus la hotel în ziua de duminică, astfel încât veți economisi timp și bani, veți avea confort imediat după trezire, calitate garantată a mâncării, un start de zi fără stres.
 

Ghid

Însoțitorul de grup turistic din echipa noastră, Sicro Travel, va asigura călătorilor o experiență sigură, plăcută și bine organizată în timpul excursiei lor, oferind informații, ghidare și asistență pentru a le facilita explorarea și descoperirea destinației alese.

Cheltuieli suplimentare

Asigurare medicală

50 lei / 1 persoană

Biletele de intrare la obiective turistice
Ferma de Cerbi 
 • Adulți – 20 lei românești

Castelul de Lut 
 • Adulți / copii – 20 lei românești

Telecabina Bâlea Lac (urcare + coborâre)  
 • Adulți – 100 lei românești
 • Copii până la 12 ani – 60 lei românești
*urcarea și coborârea se face doar în condiții meteo favorabile!

Program

Pornire din Chișinău
Arrow
 • Vineri seara, 21:00 din fața Gării Feroviare
Ziua 1
Arrow
 • Urcare cu telecabina la Bâlea Lac (2034 m altitudine)
 • Castelul de Lut din Valea Zânelor
 • Ferma de Cerbi din Poiana Neamțului
Ziua 2
Arrow
 • Sibiu
 • Sighișoara
Sosire în Chișinău
Arrow
 • Luni dimineața devreme, aproximativ 05:00 în fața Gării Feroviare

Itinerar

Perioade

Icon
23 februarie 2024 - 26 februarie 2024
Icon
15 martie 2024 - 18 martie 2024
Icon
05 aprilie 2024 - 08 aprilie 2024
Icon
03 mai 2024 - 06 mai 2024
Icon
24 mai 2024 - 27 mai 2024

Recenzii

Tururi RECOMANDATE

Excursie la Viena și Budapesta + Defileul Dunării exclusiv
Excursie la Istanbul exclusiv

Istanbul

Excursie la Istanbul

De la 175 € 250 € / 1 pers

More
Excursie București + Therme preț redus

Bucuresti

Excursie București + Therme

109 € 129 € / 1 pers

More
Transalpina • Alba Iulia • Hunedoara • Cârța exclusiv

Alba Iulia

Transalpina • Alba Iulia • Hunedoara • Cârța

125 € 145 € / 1 pers

More
Delta Dunării exclusiv

Tulcea

Delta Dunării

179 € 199 € / 1 pers

More