Excursie la Cetatea Soroca și Cosăuți

Soroca
1 zile / 0 Nopți
* achitarea se face exclusiv în lei după cursul comercial MAIB
Detalii tur
Ce este inclus
Itinerar
Galerie
Perioade
Recenzii
Documente

Excursie la Cetatea Soroca și Cosăuți - O aventură captivantă care te va duce în inima istoriei și culturii regiunii Soroca, descoperind comorile Cetății Soroca și meșteșugurile tradiționale de pietrărie din Cosăuți.

Lumânarea Recunoștinței → este un monument impresionant, cu o înălțime de 30 de metri, care strălucește ca un simbol al gratitudinii și recunoștinței. Această atracție unică impresionează prin detaliile sale fine și prin mesajul puternic pe care îl transmite, invitându-i pe vizitatori să reflecteze și să se conecteze cu momentele de recunoștință din propria viață. Situată într-un peisaj natural pitoresc, Lumânarea Recunoștinței este un loc de vizitare obligatoriu pentru cei care doresc să experimenteze frumusețea și semnificația culturii locale din Soroca.

Cetatea Soroca → o bijuterie istorică a Republicii Moldova, te poartă într-o călătorie în timp. Cu zidurile sale impunătoare și atmosfera medievală, acest loc oferă o experiență fascinantă pentru cei ce îi trec pragul. Descoperă istoria, ascultă ecourile trecutului și savurează priveliștea panoramică asupra râului Nistru de pe zidurile acestei cetăți, care au supraviețuit secolelor și au fost martorele multor evenimente istorice.

Atelier pietrărie la Cosăuți → un loc unde poți descoperi secretele artei sculpturii în piatră. Aici, meșterii pricepuți transformă pietrele în opere de artă unice, dezvăluind tehnici tradiționale transmise de-a lungul generațiilor. În mijlocul acestui atelier, vei simți magia pietrei prinzând viață sub mâinile meșterilor și vei putea admira creații sculptate cu măiestrie, ce ilustrează bogata tradiție culturală a regiunii.

Mănăstirea Cosăuți → te întâmpină cu o atmosferă de liniște și spiritualitate în mijlocul naturii pitorești a regiunii Soroca. Această mănăstire, fondată cu secole în urmă, impresionează prin arhitectură și împrejurimile sale pline de verdețe, Mănăstirea Cosăuți oferă vizitatorilor un loc ideal pentru reflectare, meditație și explorare a patrimoniului cultural și religios al acestei regiuni.

Mai multe Mai puțin

Ce este inclus

Transport confortabil tur-retur

În funcție de numărul de persoane, punem la dispoziția turiștilor atât microbuze cu o capacitate de 19 locuri, și pentru 20+ persoane, autocare cu o capacitate de 50-55 locuri.

Ghid

Însoțitorul de grup turistic din echipa noastră, Sicro Travel, va asigura călătorilor o experiență sigură, plăcută și bine organizată în timpul excursiei lor, oferind informații, ghidare și asistență pentru a le facilita explorarea și descoperirea destinației alese.

Biletele de intrare la obiective turistice 

Cheltuieli suplimentare

Prânzul

Program

Pornire din Chișinău
Arrow
  • ora 07:00 (de la locația stabilită)
Programul excursiei
Arrow
  • Lumânarea Recunoștinței
  • Cetatea Soroca
  • Mănăstirea Cosăuți
  • Atelier de pietrărie
Sosire în Chișinău
Arrow
  • ora 19:00

Itinerar

Perioade

Recenzii

Tururi RECOMANDATE

Hâncești

Excursie la Conacul Manuc Bey și ZooClub Bardar nu este programat

De la 20 € / 1 pers

More