Excursie la Pădurea Domnească • Duruitoarea Veche • Costești-Stânca • Cheile Butești și Suta de Movile

Costești
1 zile / 0 Nopți
* achitarea se face exclusiv în lei după cursul comercial MAIB
Detalii tur
Ce este inclus
Itinerar
Galerie
Perioade
Recenzii
Documente

Rezervația Pădurea Domnească → este amplasată în lunca râului Prut și este unică prin biodeversitatea ei, tipurile de soluri și vegetație, relief. Scopul ei principal este păstrarea celor mai reprezentative păduri de luncă și conservarea unor specii și comunități de plante și animale rare, restabilirea biodeversității celor mai caracteristice fitocenoze. Este cea mai bătrână pădure din ținut și una din cele mai vechi păduri de lunca din Europa.

Duruitoarea Veche → este un loc unde tradițiile se împletesc armonios cu natura. Cunoscut pentru peisajele sale idilice, acest loc oferă o escapadă perfectă din agitația urbană, invitând vizitatorii să exploreze trasee de drumeție fascinante. Cu o istorie bogată și o cultură vibrantă, Duruitoarea Veche este destinația ideală pentru cei care doresc să experimenteze frumusețea și tradițiile nealterate ale Moldovei.

Cheile Butești → sunt un colț sălbatic și impresionant al Republicii Moldova, unde natura și aventura se îmbină perfect. Cu peisaje spectaculoase de chei stâncoase și canioane adânci sculptate de râurile din zonă, acest loc este un paradis pentru iubitorii de drumeții și excursii în natură. Cu numeroase trasee de explorare, Cheile Butești oferă ocazia de a descoperi biodiversitatea locală, de la flora bogată la fauna variată, și de a experimenta aventura în mijlocul unei naturi virgine.

Suta de Movile → este un sit arheologic fascinant din Republica Moldova, renumit pentru cele peste o sută de morminte antice care au fost descoperite aici. Aceste movile, sau tumuli, datează din perioada secolelor IV-VII și sunt o mărturie a istoriei bogate a regiunii. Vizitatorii au ocazia să exploreze aceste situri istorice și să se conecteze cu trecutul străvechi al Moldovei, descoperind secretele vieții și ritualurilor funerare ale vechilor locuitori. Cu peisaje naturale frumoase și o importanță istorică profundă, Suta de Movile este o destinație fascinantă pentru cei pasionați de arheologie și istorie.

Mai multe Mai puțin

Ce este inclus

Transport confortabil tur-retur

În funcție de numărul de persoane, punem la dispoziția turiștilor atât microbuze cu o capacitate de 19 locuri, și pentru 20+ persoane, autocare cu o capacitate de 50-55 locuri.

Biletele de intrare la obiective turistice 
Ghid

Însoțitorul de grup turistic din echipa noastră, Sicro Travel, va asigura călătorilor o experiență sigură, plăcută și bine organizată în timpul excursiei lor, oferind informații, ghidare și asistență pentru a le facilita explorarea și descoperirea destinației alese.

Cheltuieli suplimentare

Prânzul

Program

Pornire din Chișinău
Arrow
  • ora 08:00 (de la locația stabilită)
Programul excursiei
Arrow
  • Rezervația Pădurea Domnească
  • Duruitoarea Veche
  • Cheile Butești
  • Suta de Movile
Sosire în Chișinău
Arrow
  • ora 20:00

Itinerar

Perioade

Recenzii

Tururi RECOMANDATE

Hâncești

Excursie la Conacul Manuc Bey și ZooClub Bardar nu este programat

De la 20 € / 1 pers

More

Rogojeni

Drumeție Rogojeni • Roșietici • Țîra • Cenușa nu este programat

De la 30 € 35 € / 1 pers

More