Vacanță la mare ➤ Cipru

Larnaca
8 zile / 7 Nopți
* achitarea se face exclusiv în lei după cursul comercial MAIB
Detalii tur
Ce este inclus
Itinerar
Galerie
Perioade
Recenzii
Documente

Hai să începem o călătorie magică prin minunata insulă a Ciprului, o bijuterie în inima Mării Mediterane, cu destinații variate și pline de povești. 

Cipru → o insulă fermecătoare cu destinații diverse și pline de istorie. Regiunea Paphos te întâmpină cu farmecul său istoric și plajele aurii. O incursiune în această zonă dezvăluie misterele anticului Oraș al Regilor și monumentele sale arheologice impresionante.

Corabia Pegeia → o bijuterie ascunsă în regiunea Koilli, Corabia Pegeia oferă o experiență marină autentică. De la plimbări relaxante pe apele cristaline la aventuri de scufundări în apropierea stâncilor și recifurilor, acest loc captivant îmbină frumusețea naturală cu o istorie maritimă bogată.

Adonis Baths Water Falls → în regiunea Koilli, Adonis Baths Water Falls este o comoară acustică. Aici, sunetele apei se împletesc cu melodiile naturii, creând o atmosferă relaxantă și captivantă. O vizită în acest colț liniștit îți oferă ocazia de a te conecta cu natura prin intermediul sunetelor armonioase ale apei.

Limassol → cu plajele sale frumoase și atmosfera vibrantă, regiunea Limassol este locul perfect pentru cei care caută distracție și relaxare. Orașul în sine este un amestec de tradiție și modernitate, cu străzi aglomerate, taverne tradiționale și cluburi de noapte pline de energie.

Nicosia → capitala insulei te introduce în inima Ciprului contemporan. Cu o combinație de istorie și viață modernă, chiar dacă este divizat în două părți, pe care le vom vizita nemijlocit, acest oraș oferă muzee captivante, piețe pline de viață și străzi cu arhitectură diversă. 

Ayia Napa → o destinație iconică pentru petreceri și plaje spectaculoase. Regiunea Ayia Napa este renumită pentru viața de noapte vibrantă, dar și pentru plajele sale cu nisip fin și ape cristaline. O incursiune în această zonă te introduce în lumea distracției, soarelui și a apelor turcoaz.

Astfel, fie că te relaxezi pe plajele aurii ale regiunii Paphos, explorezi misterioasa Corabie Pegeia în regiunea Koilli sau te bucuri de atmosfera animată din Limassol, Cipru te invită să descoperi diversitatea sa și să te bucuri de farmecul unic al fiecărei destinații.

Mai multe Mai puțin

Ce este inclus

Bilet avia
Cazare Hotel / Aparthotel
Mic dejun
Ghid / însoțitor din Chișinău

Pe toată durata călătoriei veți fi insoțiți de către un ghid / însoțitor din Chișinău. Astfel îți vom asigura o experiență sigură, plăcută și bine organizată în timpul excursiei lor, oferind informații, ghidare și asistență pentru a le facilita explorarea și descoperirea destinației alese.

Asigurare medicală

Cheltuieli suplimentare

Program

Pornire din Chișinău
Arrow
Ziua 1
Arrow
Ziua 2
Arrow
Ziua 3
Arrow
Ziua 4
Arrow
Ziua 5
Arrow
Ziua 6
Arrow
Ziua 7
Arrow
Sosire în Chișinău
Arrow

Itinerar

Perioade

Recenzii

Tururi RECOMANDATE

Vacanță la mare ➤ Muntenegru • Croația • Bosnia & Herțegovina

27 Aug

Aventură

Tivat

Vacanță la mare ➤ Muntenegru • Croația • Bosnia & Herțegovina 27 august 08:00 - 03 septembrie 15:00

899 € 999 € / 1 pers

More