zile
ore
minute
28 iunie

Excursie la Constanta

Constanța
2 zile / 1 Nopți
28 iunie 2024 23:00 - 01 iulie 2024 05:00
* achitarea se face exclusiv în lei după cursul comercial MAIB
Detalii tur
Ce este inclus
Itinerar
Galerie
Perioade
Recenzii
Documente

Descoperiți farmecul Constanței într-o excursie de două zile care combină perfect explorarea urbană cu relaxarea pe litoral: prima zi este dedicată unui tur pietonal prin inima orașului, unde veți vizita atracții istorice precum Cazinoul, Muzeul de Istorie și Marea Moschee, plimbându-vă prin străduțe pline de istorie și cultură. A doua zi, lasă-te purtat de valurile liniștitoare ale Mării Negre, bucurându-te de soare și nisip pe unele dintre cele mai frumoase plaje ale României, o oază perfectă de relaxare și distracție.

Tur pietonal prin Contanța → Savurând cafeua aromată de dimineață, ne pregătim de un tur pietonal fascinant prin centrul istoric al Constanței, o călătorie ce ne va purta prin secole de istorie și cultură. Începem aventura noastră explorând Zidurile Cetății Tomis, relicve impresionante ale epocii antice, care ne vorbesc despre gloria trecutului. Următorul popas este în Piața Ovidiu, un loc plin de viață și culoare, unde statuia poetului Ovidiu ne invită să contemplăm istoria romană. Continuăm călătoria culturală cu o vizită la Muzeul de Istorie, unde ne vom îmbogăți cunoștințele cu relicve și povestiri fascinante. Marea Moschee ne așteaptă apoi, o bijuterie arhitecturală în stil egipteano-bizantin îmbogățită cu accente românești, un loc unde culturile se întâlnesc și se îmbină armonios. Vom traversa apoi pragul Bisericii Romano-Catolice și al Catedralei Ortodoxe Sfinții Petru și Pavel, fiecare cu propria sa poveste și frumusețe spirituală. În final, ne vom îndrepta spre faimoasa Faleză a Constanței, unde vom fi întâmpinați de briza mării și de eleganța atemporală a Cazinoului, simbol al rafinamentului și istoriei orașului. Acest tur pietonal ne va oferi nu doar o experiență turistică, ci o adevărată călătorie în timp, în inima Constanței.

Muzeul Marinei din Constanța → Situat pe malul pitoresc al Mării Negre, Muzeul Marinei din Constanța este o călătorie fascinantă prin istoria navală a României. Vizitatorii pot explora o colecție impresionantă de nave, modele de ambarcațiuni, echipamente maritime și hărți vechi, toate spunând povestea bogată a navigației și a explorărilor marine. Fie că sunteți pasionat de istorie, amator de aventuri pe mare sau pur și simplu în căutarea unei experiențe culturale unice, Muzeul Marinei este o destinație captivantă, îmbogățindu-vă vizita în Constanța cu perspective istorice și educaționale remarcabile.

Delfinariul și Microrezervația → Delfinariul din Constanța, împreună cu Microrezervația, formează un complex unic de atracții care promite o aventură captivantă pentru vizitatori de toate vârstele. În timp ce Delfinariul vă uimește cu spectacolele grațioase și pline de farmec ale delfinilor, Microrezervația vă invită într-o explorare a diversității faunei și florei, oferind o oază de natură unde puteți admira specii rare de animale și plante. Această combinație de interacțiune cu animale marine inteligente și descoperirea unui ecosistem diversificat face din această destinație un loc ideal pentru educație, distracție și conexiune cu natura, îmbogățind experiența turistică a oricărui vizitator în Constanța.

Mai multe Mai puțin

Ce este inclus

Transport confortabil tur-retur

În funcție de numărul de persoane, punem la dispoziția turiștilor atât microbuze  cu o capacitate de 19 locuri, și pentru 20 + persoane, autocare cu o capacitate de 50-55 locuri.

1 noapte cazare hotel 3*
Cazarea se face a câte 2 persoane în cameră, la cerere putem oferi și camere triple, sau camere de 4 persoane.
Mic dejun

Oferim un dejun inclus la hotel în ziua de duminică, astfel încât veți economisi timp și bani, veți avea confort imediat după trezire, calitate garantată a mâncării, un start de zi fără stres.

Ghid

Însoțitorul de grup turistic din echipa noastră, Sicro Travel, va asigura călătorilor o experiență sigură, plăcută și bine organizată în timpul excursiei lor, oferind informații, ghidare și asistență pentru a le facilita explorarea și descoperirea destinației alese.

Cheltuieli suplimentare

Asigurare medicală

50 lei / 1 persoană

Biletele de intrare la obiective turistice

Muzeul de Istorie și Arheologie
 • Adulți - 25 lei românești 
 • Pensionari - 10 lei românești
 • Elevi / Studenți - 6 lei românești

Marea Moschee
 • Adulți - 6 lei românești

Muzeul Marinei
 • Adulți - 10 lei românești
 • Elevi - 5 lei românești

Delfinariu
 • Adulți - 60 lei românești
 • Elevi / Studenți - 15 lei românești

Program

Pornire din Chișinău
Arrow
 • Vineri seara, 23:00 din fața Gării Feroviare
Ziua 1
Arrow
 • Tur pietonal prin Constanța
 • Piața Ovidiu
 • Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța
 • Marea Moschee
 • Faleza
 • Cazinoul din Constanța
 • Muzeul Marinei
 • Plajă
Ziua 2
Arrow
 • Plajă
 • Delfinariul și Microrezervația
 • Mall
Sosire în Chișinău
Arrow
 • Luni dimineața devreme, aproximativ 05:00 în fața Gării Feroviare

Itinerar

Perioade

Icon
28 iunie 2024 - 01 iulie 2024
Icon
12 iulie 2024 - 15 iulie 2024
Icon
19 iulie 2024 - 22 iulie 2024
Icon
26 iulie 2024 - 29 iulie 2024
Icon
02 august 2024 - 05 august 2024
Icon
09 august 2024 - 12 august 2024
Icon
16 august 2024 - 19 august 2024
Icon
23 august 2024 - 26 august 2024
Icon
23 august 2024 - 26 august 2024

Recenzii