Rezervația Prutul de Jos | Mica Deltă a Moldovei

Cahul
1 zile / 0 Nopți
* achitarea se face exclusiv în lei după cursul comercial MAIB
Detalii tur
Ce este inclus
Itinerar
Galerie
Perioade
Recenzii
Documente

Descoperă Comorile Ascunse ale Moldovei în Mica Deltă a Prutului

Embarcă-te într-o călătorie spre inima naturii și tradițiilor ancestrale, unde frumusețea neatinată a Moldovei te așteaptă să fie descoperită. Alătură-te nouă în explorarea unui teritoriu unde ospitalitatea și istoria milenară se îmbină într-un peisaj de o frumusețe rară, pe care trebuie să o vezi măcar o dată în viață. Redescoperă-ți țara într-un mod autentic și plin de farmec!

Aventura noastră începe în Rezervația științifică Prutul de Jos, o veritabilă oază de biodiversitate situată în partea inferioară a râului Prut. Aici, lacul Beleu și împrejurimile sale dezvăluie un ecosistem vibrant, unde trestiile, stufărișurile și sălciile creează un peisaj de vis, găzduind specii rare de mamifere și o diversitate impresionantă de plante acvatice și de luncă inundabilă.

Continuăm cu o incursiune în inima tradițiilor la Curtea Tradițională Țărănească „Casa dorului” din Valeni, unde timpul pare să stea în loc. Vom admira Colinele de aur, care strălucesc sub soarele Moldovei, și vom explora Muzeul de Istorie și Etnografie din Văleni, unde patrimoniul istoric, etnografic și cultural al zonei este păstrat și valorificat cu mândrie.

Excursia noastră va fi îmbogățită de un program artistic susținut de artiștii locali, oferindu-ți o fereastră către sufletul și creativitatea moldovenească. Pentru cei pasionați de meșteșuguri, avem pregătit un atelier special, unde vei avea ocazia să înveți arta confecționării de obiecte tradiționale, cum ar fi opincile sau țolișoarele.

Nu rata șansa de a explora această perlă a Moldovei, unde natura și cultura se împletesc într-o simfonie de neuitat. Rezervă acum locul tău într-o călătorie care îți va îmbogăți sufletul și îți va deschide noi orizonturi. Contactează-ne pentru mai multe informații și înscrieri!

Mai multe Mai puțin

Ce este inclus

Transport confortabil tur-retur

În funcție de numărul de persoane, punem la dispoziția turiștilor atât microbuze cu o capacitate de 19 locuri, și pentru 20 + persoane, autocare cu o capacitate de 50-55 locuri.

Ghid

Însoțitorul de grup turistic din echipa noastră, Sicro Travel, va asigura călătorilor o experiență sigură, plăcută și bine organizată în timpul excursiei lor, oferind informații, ghidare și asistență pentru a le facilita explorarea și descoperirea destinației alese.

Biletele de intrare la obiective turistice 

Cheltuieli suplimentare

Prânzul

Program

Pornire din Chișinău
Arrow
  • Dimineața la 07:00 din fața Gării Feroviare
Programul excursiei
Arrow
  • Rezervatia Naturala „Prutul de Jos”
  • Plimbare cu barca pe Lacul Beleu
  • Colinele de aur de la Văleni
  • Muzeul de Istorie și Etnografie Văleni
  • Curtea Tradițională Țărănească „Casa dorului”
  • Program artistic / sau Atelier
Sosire în Chișinău
Arrow
  • Seara, 21:00 în fața Gării Feroviare

Itinerar

Perioade

Recenzii

Tururi RECOMANDATE

Hâncești

Excursie la Conacul Manuc Bey și ZooClub Bardar nu este programat

De la 20 € / 1 pers

More

Rogojeni

Drumeție Rogojeni • Roșietici • Țîra • Cenușa nu este programat

De la 30 € 35 € / 1 pers

More

Orheiul Vechi

Excursie la Orheiul Vechi • Casa Muzeu Alexei Donici • Manastirea Curchi nu este programat

De la 30 € 50 € / 1 pers

More

Saharna

Excursie la Saharna și Țipova nu este programat

30 € 45 € / 1 pers

More

Soroca

Excursie la Cetatea Soroca și Cosăuți nu este programat

De la 30 € 45 € / 1 pers

More