zile
ore
minute
27 iulie
exclusiv

Excursie în Muntenegru

Budva
0 zile / 0 Nopți
27 iulie 2024 06:00 - 05 august 2024 16:00
* achitarea se face exclusiv în lei după cursul comercial MAIB
Detalii tur
Ce este inclus
Itinerar
Galerie
Perioade
Recenzii
Documente

Budva → bijuteria coastei muntenegrene, te întâmpină cu o combinație fascinantă de istorie și peisaje spectaculoase. Centrul său istoric, înconjurat de ziduri vechi de secole, te va purta într-o călătorie în timp printre străduțe înguste, pline de cafenele și restaurante tradiționale, unde poți savura delicioasele preparate locale. Cu plajele sale aurii și apele cristaline ale Adriaticii la doar câțiva pași distanță, Budva oferă o experiență turistică cu adevărat memorabilă în inima Muntenegrului.

Mini croazieră pe mare către Insula Sf. Nicolae (Hawaii) → Bucură-te de o mini croazieră de neuitat către Insula Sf. Nicolae, unde vei descoperi plaja Hawaii - un colț paradisiac cu nisip auriu și apă cristalină. Această aventură îți oferă o oportunitate perfectă de a te relaxa, de a te bronza și de a te bucura de frumusețea naturală a Muntenegrului

Golful Kotor → cunoscut ca "cea mai mare golf de pe Marea Adriatică" și uneori numit cel mai sudic fiord al Europei, te va impresiona cu frumusețea sa incredibilă și moștenirea sa naturală unică. Acest colț magic din Muntenegru te va fermeca cu munții ce înconjoară golfurile și orașele medievale, creând o atmosferă de istorie și aventură deosebită.

Perast → unul dintre cele mai pitorești orașe de pe coasta Muntenegrului, te va cuceri cu farmecul său autentic și peisajul spectaculos. Situat în Golful Kotor, Perast este faimos pentru arhitectura sa barocă, bisericile sale vechi și atmosfera liniștită, oferind turiștilor o călătorie în timp într-un loc plin de frumusețe și istorie.

Kotor → Situat într-o zonă pitorească, la adăpost în Golful Kotor, orașul Kotor încântă cu Vechiul său port mediteranean, înconjurat de un impresionant zid construit în timpul Republicii Venețiene, reflectând influența venețiană asupra arhitecturii locale. În ultimii ani, Kotor a devenit o destinație tot mai populară pentru turiști, atrasă de frumusețea naturală a Golfului Kotor și de farmecul orașului vechi. Acest loc unic este inclus în lista siturilor UNESCO din Muntenegru, reprezentând o comoară culturală și istorică.

Insula Maica Domnului de pe Stâncă → este o insulă artificială unică, fiind singura de acest tip în Marea Adriatică. Această bijuterie sacrală este faimoasă pentru biserica sa construită pe stâncă și atrage turiști din întreaga lume datorită frumuseții sale naturale și a bogatei sale istorii religioase.

Insula Sveti Stefan  este, cu adevărat, o bijuterie arhitectonică, de o frumusețe excepțională, ce se remarcă ca "cel mai fotografiat loc din Muntenegru". Construită inițial ca o fortăreață medievală, insula păstrează casele de piatră vechi din secolul al XV-lea și oferă o priveliște uluitoare, cu acoperișurile cărămizii ale caselor contrastând splendid cu albastrul turcoaz al mării, transformându-l într-un adevărat paradis fotografic.

Parcul Milocer → este un colț de rai natural, situat pe malul Adriaticii, renumit pentru plajele sale nisipoase, vegetația luxuriantă și arhitectura sa regală. Acest loc pitoresc, înconjurat de muntele și marea cristalină, oferă o oază de relaxare și frumusețe, fiind o atracție de neuitat pentru iubitorii de natură și peisaje spectaculoase.

Canionul și râul Morača → sunt un spectacol natural impresionant, cu stânci înalte, păduri dese și apă cristalină, oferind o experiență incredibilă pentru iubitorii de natură și aventură. Aici poți explora peisaje sălbatice, face drumeții și admira cascadelor pitorești, toate înconjurat de frumusețea sălbatică a acestui canion fascinant.

Mănăstirea Morača → situată într-un peisaj montan idilic în Muntenegru, este un important centru religios și cultural, ce datează din secolul al XIII-lea. Cu arhitectura sa ortodoxă tradițională și picturile murale bine conservate, mănăstirea oferă o incursiune fascinantă în istoria și spiritualitatea Muntenegrului, fiind un loc de vizitare obligatoriu pentru cei pasionați de patrimoniul cultural și religios.


Opțional

O excursie în Bosnia → care începe în Trebinje, te va purta într-o călătorie fascinantă prin istorie și cultură. Vei vizita Mănăstirea Trebinje și vei avea oportunitatea să deguști vinuri locale într-o pivniță tradițională. Apoi, te vei îndrepta către Cascada Kravice, unde vei petrece aproximativ două ore și vei avea șansa să te răcorești în apele cristaline ale cascadei. În final, vei ajunge în Mostar, un oraș medieval cu atmosferă de basm oriental și o bogată istorie, unde vei putea face o plimbare prin vechiul său centru istoric și vei descoperi amprenta istoriei Iugoslaviei, făcându-ți astfel o excursie memorabilă prin istorie și peisaje naturale impresionante. (55-60 euro)

Mănăstirea Ostrog → Unul dintre cele mai sfinte locuri din Muntenegru. Aici sunt păstrate moaștele lui Vasili Ostrozhsky, iar pelerinii vin aici pentru a cere minuni. Se consideră că acesta este al treilea cel mai vizitat loc de pelerinaj din lume, după mormântul lui Hristos și Muntele Sfânt din Ierusalim. (30-35 euro)

O excursie turistică în Dubrovnik, Croația → te va transporta într-un oraș medieval incredibil de bine conservat, cu ziduri masive din secolul al XVI-lea care înconjoară centrul istoric. Vei putea explora străduțele pavate cu piatră, să vizitezi impresionantele ziduri ale orașului, să te plimbi pe zidurile fortificate și să admiri peisaje spectaculoase ale Mării Adriatice. Dubrovnik este, de asemenea, faimos pentru frumoasele sale plaje, gastronomia delicioasă și istoria sa bogată, oferind o experiență turistică de neuitat într-un decor de basm mediteranean. (40-45 euro)

Mai multe Mai puțin

Ce este inclus

Transport confortabil tur-retur

Transport cu un autocar confortabil Chișinău-Budva-Chișinău

Cazare în Riviera Budva - 7 nopți

Becici, Villa Becici 3* - 250 m de plajă

Mic dejun

7 dejunuri la hotel

Însoțitor reprezentant al companiei
Ghid calificat în timpul excursiilor
Excursii gratuite

Budva, orașul vechi Budva, mini-croazieră pe mare spre Insula Sfântul Nicolae (Hawaii), Golful Boko-Kotor, Perast, orașul Kotor, orașul vechi Kotor, Insula Maica Domnului de pe Stâncă, Insula Sveti Stefan, Parcul Milocer, Canionul Moraca, Mănăstirea Moraca

Cheltuieli suplimentare

Excursie de lux în Bosnia (Bosnia și Herțegovina)

Trebinje - Cascada Kravice - Mostar.

 • În Trebinje vizităm Mănăstirea Trebinje (30-40 minute) + pivniță de vinuri, cu posibilitatea de degustare.
 • Cascada Kravice 2 ore, înot.
 • Mostar (oraș medieval, plimbare în jurul lui - 1 oră) în Mostar timpul parcă se oprește și intrăm într-un basm medieval oriental și, bineînțeles, istorie, istoria Iugoslaviei. Vom trece pe lângă satul în care s-a născut Vasiliy Ostrozhsky. Seara ne întoarcem în Muntenegru, la vilă.

Excursia se plătește (55-60 de euro).

Excursie în Dubrovnik (Croația)

Cea mai preferată excursie. Preț 40-45 de euro de persoană dacă sunt minim 30-35 persoane.

Excursie la Mănăstirea Ostrog

Mănăstirea Ostrog este unul dintre cele mai sfinte locuri din Muntenegru. Este locul unde sunt păstrate relicvele lui Vasile din Ostrog și unde pelerinii vin să ceară un miracol. Se crede că este al treilea cel mai vizitat loc de pelerinaj din lume, după mormântul lui Hristos și muntele sfânt din Ierusalim.

Excursia este cu plată (30 euro) Număr minim 25-30 persoane dacă vor fi mai puține, prețul va fi - 35 euro

Biletele de intrare la obiective turistice 

Bilete de intrare la toate muzeele, parcurile și alte atracții turistice conform programului.

Excursie cu barca

Excursie cu barca în golf până la Insula Maica Domnului de pe Stâncă + taxă de tur, până la insula Sfântul Nicolae (7-8 euro).

Taxă locală

Taxa locală 1 euro/zi se plătește la rezervare, în total 7 euro.

Asigurare medicală

5 euro pentru întreaga perioadă până la vârsta de 60 de ani.

Program

Pornire din Chișinău
Arrow
 • Dimineața, la ora 6:30
Ziua 2
Arrow
 • Ajungem în Muntenegru, în or. Becici aprox. 11:00-12:00
Ziua 3
Arrow
 • Mic dejun restaurantul Palma (or. Becici)
 • Tur pietonal prin orașul vechi Budva
 • Plajă sau shopping în Budva până la ora 17:00
 • Mini croazieră pe mare către Insula Sf. Nicolae (Hawaii) + la plajă pe insulă
Ziua 4
Arrow
 • Mic dejun restaurantul Palma (or. Becici)
 • Zi liberă în Becici sau excursie în Dubrovnik (contra plată)
Ziua 5
Arrow
 • Mic dejun restaurantul Palma (or. Becici)
 • Excursie Golful Kotor
 • Orașul Perast
 • Excursie cu barca pe Insula Maicii Domnului din Stânci
 • Excursie orașul vechi Kotor
 • Timp liber la plajă
Ziua 6
Arrow
 • Timp liber sau Excursie în Bosnia (contra plată)
Ziua 7
Arrow
 • Mic dejun restaurantul Palma (or. Becici)
 • Zi liberă pentru turiști cu posibilitatea de a vizita aquaparcul din Budva
Ziua 8
Arrow
 • Mic dejun restaurantul Palma (or. Becici)
 • Excursie la Mănăstirea Ostrog (30-35 euro)
 • Timp liber la plajă
 • Cină la Restaurantul Palma
Ziua 9
Arrow
 • Mic dejun restaurantul Palma (or. Becici)
 • Excursie pe insula Sveti Stefan
 • Parcul Milocer
 • Canionul Morača
 • Mănăstirea Morača
 • Pornire spre Chișinău
Sosire în Chișinău
Arrow
 • Luni, aproximativ la ora 16:00

Itinerar

Perioade

Icon
27 iulie 2024 - 05 august 2024
Icon
10 august 2024 - 19 august 2024
Icon
24 august 2024 - 02 septembrie 2024
Icon
07 septembrie 2024 - 16 septembrie 2024

Recenzii

Tururi RECOMANDATE

Vacanță la mare ➤ Muntenegru • Croația • Bosnia & Herțegovina

27 Aug

Aventură

Tivat

Vacanță la mare ➤ Muntenegru • Croația • Bosnia & Herțegovina 27 august 08:00 - 03 septembrie 15:00

899 € 999 € / 1 pers

More
Excursie la Istanbul

26 Aug

exclusiv

Istanbul

Excursie la Istanbul 26 august 07:00 - 31 august 20:00

De la 175 € 250 € / 1 pers

More
Vacanță la mare ➤ Cipru Aventură

Larnaca

Vacanță la mare ➤ Cipru nu este programat

799 € / 1 pers

More